Algemene Voorwaarden

per 1 december 2018

 

Bij het maken van een afspraak bij Fotosaskia gaat u akkoord met onderstaande algemene voorwaarden:  

 

Algemene zaken

- Ik gebruik de mooiste foto's van de shoot voor mijn website/blog/facebook. Hiermee kan ik mijn werk laten zien. Het is een onderdeel van mijn bedrijfsvoering. Indien u dit niet wenst moet u dit vooraf aan mij kenbaar maken. U ondertekend bij mij in de studio voor akkoord. Hiermee gaat u akkoord dat ik alle bewerkte foto's die u heeft kunnen zien in de gallery op de website tijdens het keuzemoment mag gebruiken voor mijn bedrijfsvoering. 

 

- Ik gebruik de mooiste foto's voor producten zoals een brochure, een flyer, een poster om mijn bedrijf te promoten.

 

- Als u foto's plaatst op social media gelieve mijn website aub erbij vermelden.

 

- Let erop dat u bij het kopen van de bestanden alleen het gebruikersrecht heeft en dus niet het auteursrecht. U kunt dus niet deze foto's insturen naar fotowedstrijden zonder mijn toestemming.

 

- U ontvangt voorafgaand aan de fotosessie informatie over de kosten van de fotosessie en eventuele reiskosten. Het bedrag van de fotosessie wordt vooraf per bank overgemaakt op rekeningnummer NL96 INGB 065.65.64.423 t.n.v. S. van den Broek onder vermelding van uw naam en datum van de shoot of op de dag van de fotosessie zelf contant betaald en eventuele bijbestelde producten worden via overschrijving betaald. Let op: er is geen pin automaat aanwezig in de studio. 

 

- Bij annulering van de fotoshoot 4 weken van te voren betaald u 25% van de fotoshoot

- Bij annulering van de fotoshoot 2 weken van te voren betaald u 50% van de fotoshoot

- Bij annulering binnen 2 weken betaald u 100% van de  fotoshoot 

 

- Fotosaskia kan nooit aansprakelijk worden gesteld bij materiële en/of immateriële schade tijdens een fotosessie in de studio of op locatie.

 

- Fotosaskia stelt zich niet aansprakelijk voor het leveren van minder of minder goede foto’s dan normaal door onvoorziene omstandigheden die buiten de invloed van de fotograaf vallen. Denk aan kinderen die niet meewerken, instructies die niet opgevolgd worden, weersomstandigheden etc…..

 

- Als u tijdens een reportage ergens ontevreden over bent of iets niet mooi vindt, dan moet u dat direct tegen mij zeggen. Dat geeft mij namelijk de kans om iets anders te doen. Klachten achteraf hierover worden als niet gegrond beschouwd. 

 

- Mocht de shoot niet verlopen zoals gewenst dient de shoot alsnog betaald te worden. Fotosaskia biedt een alternatieve fotoshoot aan als fotosaskia ook van mening is dat de shoot niet naar wens verliep. 

Bijvoorbeeld bij een newborn shoot wordt het een lifestyle shoot of een 3 maanden shoot.

  

- Wanneer materiaal tijdens of na de opname verloren gaat, worden de verloren opnamen, voor zover mogelijk, over gemaakt.

 

- Achteraf kan er geen beroep op Fotosaskia gedaan worden op klachten van fotoafdrukken als de klant zelf afdrukken laat maken van digitale bestanden. Het is de klant zijn eigen verantwoordelijkheid dit bij een professionele drukker te doen. Fotosaskia is niet verantwoordelijk voor eventuele slechte afdrukken of schade hiervan.

 

- Er mogen geen filmpjes of foto's gemaakt worden tijdens de shoot.

 

 

Cadeaubonnen

- cadeaubonnen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.

- Reportages die cadeau zijn gegeven zijn niet inwisselbaar voor geld en kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

- Algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle cadeau gegeven reportages. 

- Reportages vinden plaats op basis van beschikbaarheid in de agenda. Neem op tijd contact op om een datum te plannen.

 

Privacy & persoonsgegevens

- Fotosaskia zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens (zoals adres, telefoonnummer, e-mailadres, etc) openbaar maken of doorgeven aan derden.