Zwangerschapsfotografie

 

 

 Allereerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

 

Het duurt misschien nog een tijdje, maar voordat je het weet hebben jullie je pasgeboren kindje in jullie armen en zijn jullie samen aan het genieten van jullie zoontje of dochtertje.  Zwanger zijn is zo bijzonder! Koester het en laat een mooie fotoshoot maken. Zo hebben jullie een mooie herinnering voor later.

 

Er zijn twee verschillende mogelijkheden bij een zwangerschapsfotoshoot:

in mijn studio in Etten-Leur 

- op een mooie locatie buiten

 

Om een mooie herinnering te hebben aan je zwangerschap is de eerste stap het plannen van een afspraakIn overleg bepalen we de datum, tijdstip en de locatie. Je buik is het mooist rond tussen de 32 en 35 weken, dus als je denkt aan een zwangerschapsstoot, kun je daar rekening mee houden. 

Ik maak foto's van jou alleen, van jou met je  partner en samen met jullie eventuele andere kinderen. Je krijgt van te voren van mij een duidelijke intstructiebrief, zodat je weet wat je kan verwachten en hoe je de shoot kan voorbereiden.

 

Heb je er al over nagedacht om na de geboorte van jullie pasgeboren kindje ook een newbornfotoshoot te doen?

Als jullie een zwangerschapshoot en een newbornshoot tegelijk boeken ontvangen jullie gratis een mini sitter sessie cadeau als jullie kindje 9 maanden is en al kan zitten  incl. 3 digitale bestanden van deze mini sessie

 

Voorbeelden zwangerschapsfoto's klik hier

Heb je interesse neem dan contact met mij op via de contactpagina op mijn site.